Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige
Beste Kjøreturer Gran Canaria

Gran Canarias landskap er unikt og majestetisk. Med «Beste Kjøreturer Gran Canaria» har du din egen private guide i hånden for å kunne utforske den dramatiske variasjonen i landskapet og hva øya ellers har å by på.

 

La deg bli ledet til dype og ville daler, høye fjell, uventede innsjøer, bortgjemte strender uten turister, ensomme furuskoger og fascinerende huler bebodd av urbefolkningen. Opplev det grønne nord med frodige dalfører, og et tidløst jordbrukslandskap der sauer og kuer beiter fredelig på vide enger. Få et innblikk i en tradisjonell kultur og gamle tradisjoner som fortsatt holdes i hevd.

 

Gå på oppdagelsesferd i sjarmerende landsbyer, gjør et kupp på lokale markeder og slå ut håret på lokale festivaler. Ta en piknik i fred og ro i Gran Canarias høyfjell, la deg imponere av utsynet fra spektakulære utsiktspunkt og nyt en kaffekopp i en rustikk bar eller lokal kjøkkenkunst sammen med innfødte.

 

Strekk på beina langs en av de gamle kongelige stiene, eller ta en tøff fjelltur. Mulighetene for trim på bilturen er mange, og boken gir deg det du trenger å vite også om dette.

 

Når først motorveien er forlatt begynner det morsomme. Veiene er kanskje svingete, bratte og smale, men aldri kjedelige. Rundt hver sving venter noe nytt. Boken gir deg praktisk informasjon om kjøring på Gran Canaria slik at du har det du trenger for en flott kjøreopplevelse på øya. Detaljerte veikart og oversiktskart er med for hver tur sammen med nøyaktige kjøreinstruksjoner og kilometerangivelser. Mange flotte foto er en selvfølge.

 

Totalt beskrives ti lange heldags ruter med forslag til halvdagsturer og kortere kjøreruter for virkelig å kunne få med seg det Gran Canaria har å by på uten stress. Totalt antall turforslag er derfor mange.

 

Gran Canaria kan virkelig ikke oppdages på en dag eller en eneste uke. Gå ikke glipp av noe med denne boken.